miércoles, abril 26, 2006

Aquest divendres

Hola de nou!
Aquí hi ha una segona entrega de fotos de Pasqua.
Recordar-vos també de que ens heu de dir alguna cosael més aviat possible sobre si aneu o no al Festival Obert .
Finalment, dir-vos que hem pensat de quedar el divendres a les 5 a la porta de fora de la Salle Bonanova (si no sabeu arribar, pregunteu a l'Helena o el Jordi). Farem la reunió allà i després anirem plegats a la confirmació del Jordi. La confirmació és a les 7. Si hi ha algú a qui no li vagi bé divendres, siuspalu, que avisi, i ho intentem arreglar. Us avisem ja de que l'Óscar i jo tenim una altre reunió a Sants, i que per això no ens podrem quedar a la celebració sencera, però apurarem al màxim per poder estar tot el temps que poguem.
Siusplau, aviseu-nos de si vindreu o no aquest divendres!
Els Monitors

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Uola gen!! Feia tems k no posava re al blog....
Pro l'Home del Kuento torna a ser aki!! Paskua va se genial, fastuosa, com va di el poeta... Animo a totom k i vagi lañ k ve. i la cnfirmacio del martori va sta b, tot i k l cura era foooorça plom (per cert, martori es un bruixot pk studia a Hogwarts, si algu no u enten k vagi a veure el cole d la salle bonanova, atufa a dines). Eis Isa i Oscar, conteu am mi pl FO!!!

gemm dijo...

Explicareu algo de Festival obert?? juuu... jo volia anar :( volem fotos!!

k~p, estressada però feliç (membre distingit de l'e.k.)
**només queden...6 globals! iuhuu...**

Anónimo dijo...

Bones a tots!

El dia 9 em van operar com ja sabreu i va sortir tot be.El cartileg sesta regeneran solet i sembla k els creuats noems estan distesos axi k potser no man de tornar a operar pero es molt probable k si. A tot aixo Oscar no se com va transcorrer loperacio perke anava realment mol mol mol enxufat, es a dir duia un colokon a sobre jejeje i vaig entrar i talkual era adins em vai posar a durmir k es mes praktik.
Merci a tots per preokuparos tant!

gemm dijo...

hola! demà hi ha dinar nu?? si algu segueix veiu per aquñi estaria bé concretar hora, lloc... pizzeria eva? tarántula? lalaa...

gemm

gemm dijo...

estic dislèxica avui. confirmat XD.