sábado, noviembre 26, 2005

Busca'm

El passat diumenge 20 de novembre els Cor Oberts de Sants-Les Corts van arribar a la porta del cole i van veure que el monitors no hi eren... Els havien d'anar a trobar a la platja de la Barceloneta fent un recorregut i una prova que van trobar en un sobre (que va costar de trobar... jejeje). Però finalment ens van trobar i vam poder fer la resta de l'activitat. Aquí tenim la prova


Bé, ens veiem a la Trobada d'Advent els dies 2,3 i 4 de desembre! Recordeu que ens heu de dir si veniu o no com a molt tard el dilluns dia 28!!!

Molta sort amb els exàmens!!!

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Ke simpàtiks ...... ia os o trobareu ia os la fotarem ia ...
weno aprofito avui el meu deskans per eskriure al blog ..... no ens veurem massa el pel aketa semana dexamens, estres i per a mi engreix pk no paro de zampar... Pro aprofito per animar a totom a k sapunti a trobada d'advent va gent animeu vos - hi.

Firmat , frikman o l'enxufat de la jefa ejeje

Anónimo dijo...

¬¬UU frikman suec~noruec treballador de l'IKEA XDD

**he acabat els exameeeens, he acabat els exameeeen, iujuuuuu** [moment de felicitat absoluta]

però m'he de quedar aquí pel TR...nyenyenye.... espero que a hores d'ara us ho esteu passant de conya per allà la trobada (cosa que no sé pq ningú té cobertura, si es que ja us val, per un cop que anava a trucar....=P)A disfrutar!!

gemm~boikotejadora professional

[ejejeje...]