martes, diciembre 27, 2005

Bon Nadal!

Us desitjem a tots un BON NADAL i FELIÇ 2006 !!!

Aquest 2 dies viscuts a la sortida de Nadal de l'Associació ens han ajudat a preparar el Nadal amb alegria i il·lusió de fer feliços els altres! Gràcies per les estones compartides i per estar dispossats a qualsevol cosa... Aquí en tenim una petita mostra ;-)







Fins aviat!!!

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Ke kabritus sou tots.... io aki kurran i vosaltres alli pasant-vos-ho be ia us val.... wenu ens veiem al 2006 pel suparet de lamik invisible! Per cert en breus dies penjarem avui el resultat de la sortida kultural dakesta nit!

Frikman , "talp de likea"

Anónimo dijo...

Uala si es que no us heu deixat cap foto... no calia pas donar tants detalls! XDD en serio, gran sortida, i gran regal d'amic invisible que estic fent!! ^__^ per quan el sopar?? mhm.. com diu el suec frikman, l'activitat kultural d'ahir va ser tot un èxit, no us preocupeu que en deixarem testimoni gràfic (quan rebi cròniques dels meus corresponsals, jo ja tinc les fotos a punt!!) Feliç 2006 a tots!!

Kaputxeta~Press

Anónimo dijo...

gran sortida, realment....si...
a mi me va agradar molt el tal cuentacuentos; vau veure kin estil, kina soltura, kina mà tenia amb els nens? fastuaoso, com diaria algu. weno uho vau fer tots molt b. em pregunto kom estara el pobre adrian....
weno, us informo jo tmb k la trobada cultural, tot i k poc recolzada, va star força b. aviat en tindreu noticies.
una abraçada i feliç 2006, comenceu-lo, com m'han dit isa i eroski, amb bon "peu".

L'Home del Kuentu

Anónimo dijo...

Siii!!!
M'ho vaig passar molt be a la sortida ^^ Tot i q despres, quan vaig tornar a casa tenia una mica de febre :P
Espero q triguem una mica en anar a sopar... encara no he tingut temps de començar el regal :,(
Fent deures de mates i estudiant a una se li va el sant al cel XD

Alicia

PD: Havia de deixar constancia d'una gran frase i una gran paraula creades en aquesta sortida:
-No es veu un karaj
-Viyançik

Anónimo dijo...

Wino Wino Wino .... faig el primer komentari de lany 2006 ! jeje Weno nois espero k agueu komençat lany am bon peu ! La sortida kultural realemnt va estar pok rekolçada, feia un fred del karaj pro la vem disfrutar al maxim , no te preu veure a luri animan a la selecció katalana !el partit en si no menrekordo mol pk tampok mel vai mirara massa jajaj ! weno nois en sbrem en breu !

Anónimo dijo...

Hola nois!
Suposo que us ha arribat la notícia (hem fet còrrer la veu entre vosaltres) de que l'amic invisible el farem el dia 3, juntament amb el sopar. Hem quedat a les 8:30 de la tarda al cole. Anirem a la pizzeria Eva (algo baratet). Siusplau, dieu si vindreu o no.
Petons i fins llavors

Isa

PD: procureu trucar a tothom, si cal que torneu a trucar algú, perque no sabeu si s'ha enterat, feu-ho. És preferible trucar a algú dues vegades que no fer-ho. Així, no sé si s'han enterat la Gemma Pineda, la Eli, el Madu, Boira i Guillem, els podeu tornar a trucar, siusplau?