viernes, diciembre 16, 2005

Crònica de...



I finalment, i davant del gran nombre de peticions rebudes, oferim en exclusiva el reportatge de la setmana: "PereJoan el Cuentista" o "Com amenitzar un tarda de CorObert 3-4"

"...Cuenta la història que tot va començar un dissabte a la tarda, un dissabte normal, un col·legi normal, cinc persones no tan normals que van decidir anar a Cor Obert en ple pont. Evidentment, i com a Cor Obert 3-4 que som, vam dissenyar (amb l'inestimanble col·laboració del "monitor-responsable-monitor-responsable-Oscar" i la "monitora-corcó-monitora-corcó-Glòria") una activitat des de la més profunda profunditat i de manera responsable i raonada: el "mundial" de futbol va ocupar les dues primeres hores, durant les quals es va demostrar que no només hi ha potencial futbolístic dins la secció masculina del grup.
Després d'això, i comptant amb la presència del Jordi, es va procedir a discutir la següent activitat: malgrat el suport que van tenir activitats com la de "les tortuguitas" o l'escondite pel col3le, la opció vencedora acabà sent el joc "de la bandera" (mundialment conegut per tothom). I aquí és on va començar la desgràcia. després d'un primer atac aferrissat per part de l'equip A, que va assolir el seu opbjectiu tot i deixant dues víctimes de guerra (entre les quals em compto), l'equip B començà a organitzar-se estratègicament. L'educació i formalitat que ens caracteritza va portar a la realització de la "foto de grup", durant la qual un perillosament actiu membre de l'equip B (que anomenarem J.O.S.M. el perico per tal de mantenir-ne l'anonimat) va entonar amb força l'himne del seu equip, un tal "Espanyol". Això va encendre la sang culé del nostre protagonista, que en una acció tan heroica com estúpida es llençà a l'atac. El resultat:


Ni el gel ni les cures intensives a les quals vam sotmetre el nostre heroi van ser suficients per alleujar el dolor que va patir en l'instant en què, inteligentment, va trepitjar la pilota que hi havia al terra (evident objecte terrorista). Tot i que els que el coneixen l'anomenen "l'home del cuento", aquest cop la situació va ser extremadament dramàtica i va caler el trasllat a una institució sanitària per evitar que seguís el patiment. Diagnòstic: Esguinç de turmell, el cap una mica a tres quarts de 15, i una setmana a la pata coixa. Un dissabte per recordar."

Fi

7 comentarios:

Unknown dijo...

No tinc paraules... Una crònica increible... ;)
Esperem que aquest diumenge no tinguem cap "accident més"! Ens veiem a les 11 al cole!!!
Fins aviat!!!
óscar

Anónimo dijo...

JUAJUAJUA!
Fantastic! Bonic conte, aquest dissabte passarà a la història de CorObert 3-4 :,-)

Anónimo dijo...

um un disabte k falto i es monta aket sarao..... mira k no seri ... auria rigut de gust, ia saps k sempre des de lamor pere, se el k estas pasan nano io em vai kaskar els lligaments ( per tontu tb ), 2 mesos de baxa nen... sigues fort jajaja i per cert la reportera ben treballat jeje
El suec frikman enxufat a santa elena

Anónimo dijo...

Ei gen ja se k o puk escriure tot de kop pro sem va oblidar komentar una kosa. L'home del kuento va proposar un dia de fer aktivitat kultural i anar a veure el bcn- mandril. Ara io us en proposo un altre , el dia 28 ki sapunta a lestadi ( Kamp Nou) a fer pinya i animar a la selcció katalana?? si algu si anima kontakteu am mi o am lome del kuentu. suposem k seran uns 20 euros lentrada axi k.... va animeuvosi!!
El suek

Anónimo dijo...

PARTE MÈDIC ACTUALITZAT:

Lamentem informar que l'estat del turmell de "l'home del kuento" ha empitjorat dràsticament en les darreres hores. Sembla que ser que, tot i l'evolució favorable de l'esguinç, se li ha detectat una rara i molt perillosa alteració del cartílag de no-sé-on anomenada OSTEOCONDRITIS (nom pendent de confirmar). En les pròximes setmanes el pacient se sotmetrà a una ressonància magnètica que determinarà la necessitat (o no) de practicar uan operació sobre la zona afectada. Des d'aquí els més sincers ànims. Tots estem amb tu.

Seguirem informant.

gemm*la reportera intrèpida

PD: A favor de l'activitat cultural promoguda pel suec frikman treballador encobert de l'IKEA (Recordeu: Santa Elena és una tapadora!)

Anónimo dijo...

MOL iMPORTAN !! tots akells k vulguin apuntarse a laktivitat kultural k sapigueu k les entrades valen 15 euros no vint, axo si els interesasts maurieu de fer arribar els diners ( tik disponible kada tarda ) per komprar les entrades ia !
En kuan al koncert de despres enkara no en tink noticies ia informare kuan em pagueu jeje

El topo d'ikea

Anónimo dijo...

Perdoneu la intrusió però... quin tip de riure!!! Sou ben bojos eh?!?!? Boníssima la crònica del dissabte del turmell del Pere Joan. Després també m'he entretingut intentant endevinar qui era el "suek" però dedueixo que per ros és el Jordi A. No us avorriu, no!
Un petó a tots!!!

Glòria (corcó?!?!? :) )