jueves, febrero 16, 2006

A ---> B

Aquest dissabte passat vam estar reflexionant sobre la vida del grup. Com creiem que està ara el grup (A) i com voldriem que estigués (B) i per últim i no menys important, com aconseguir anar de A a B...

Va ser una estona molt enriquidora. Perque tots vam poder parlar amb llibertat de com ens sentiem, de com ens agradaria que fos el grup, de les coses que volem fer, de les que no volem fer, de tot el que ens va passar pel cap... Vam donar una mica més de nosaltres al grup. Ens vam sentir tots una part important del grup.

Ah, per cert... Aquest diumenge ens trobarem a les 11 a la Plç. Catalunya (davant del Zurich) i us donarem l'inscripció de la Trobada de Quaresma. Finalment serà el 4 i 5 de Març a Sants. Ja que "juguem a casa" esperem que us animeu tots a participar!

Fins diumenge!!!

PD: Per cert..

Que en penseu de tot el que vam parlar?

Com va la recerca de coses a fer pel barri?

17 comentarios:

Anónimo dijo...

Bones.

El 3-4 o el 4 i el 5?? mes kres esk el tres es divendres... a tot sants ens esat de perles k kaigui en divendres ja k ens an partit els globals i el dilluns i dimrts següents enkara estem de globals.
Si es axi el dia 3 luri i un servidor tindriem partit juraria k a kasa( ia confirmarem) i si es dissabte i diumenge agrairiem poder parlar de sortir el diuemenge una mika abans per tal de fer lultim repas.
Merci per l'atenció.

EL Suek

Unknown dijo...

Un petit error de empanada mental... Tens tota la raó. La trobada es el 4 i 5 de Març. Ja està canviat al Post original.

Moltes gràcies Jordi!

Ens veiem diumenge!

els Monis

Anónimo dijo...

Els pitjors dies en q podia caure la sortida... si senyor! S'intentarà fer el q es pugui per asistir, ja q (almenys a mi) es mor de ganes d'anar. Tinc moltes ganes de veure la gent. MOLTES, MOLTES! Però... GLOBALS vs SORTIDA.
Hauré d'estudiar molt aquesta setmana i la q be... uf!

Kuriaru -kastanya d'estrosada en saber q la sortida cau enmig dels globals- (membre distingit de l'e.k.)

Anónimo dijo...

jo no se com **** es preparen aki ls sortides: TA va caure a globals a mataro i ara cau aki. Weno, no comteu am nosatres ls 2 dies, pro es fara l kes podra.

L'Home dl Kuento

gemm dijo...

uoooh pq es tan dura la vida de l'estudiant corobert?? d'acord amb l'home del kuento, donarem senyals de vida però no durant tot el cap de setmana.... snif....

kaputxeta~press - kastanya amb la seva vocació de tornar a les excursions de Catalunya truncada (membre distingit de l'e.k.)

Ana dijo...

immaculada estem a mitjes tmb, pero una miketa millor k vosaltres... els komencem el dijous dia 9!!! [eks... fastik[]

wo! heu canviat l'hora de cor?? [ske el raul me dijo ke no os encontró!] a vere si m'autoimposo el paper de intermediaria i l'informo de tot el ke pasa aki! bueno, petons Netians!!!!


AnitA [hadeandome]

Anónimo dijo...

Avui per fi ens a estat komunikat lorari dels globals. Axi a bote pronto tan io kom en pere kom luri es mes k mol possible k anem a trobada , de fet ia podeu komptar am el primer de kasa ,io mi apunto a vere si axi sanima algu mes jajaj.

EL Suek

gemm dijo...

uoooh... jo desgraciadament confirmo la meva absència de tant important event... els meus horaris de globals no m'han caigut en gaire bona sort.... me sap greu!

I que, ahir vaig mirar al centre cívic si hi havia alguna cosa per fer així en plan voluntariat i tal, i l'únic que vaig trobar va ser el "Banc Solidari". és una mena d'agrupació d'intercanvi de serveis, és a dir, si tu t'apuntes et prestes a fer una determinada cosa a algú (regar les plantes, fer companyia, fer reforç a un nen, el que sigui...) i si tu un dia necessites alguna cosa doncs també et poden ajudar a tu. No és ben bé el que buscàvem, però per si de cas deixo un parell de webs que parlen del tema...

http://www.bcn.es/publicacions/b_informacio/bi_69/bi_69_les_corts.htm

o

http://w3.bcn.es/ab/asia/equipament/controller/0,2317,2094094_2188378_1,00.html?accio=fitxa_eq&idEquip=1207131354

que vagi bé el carnaval(!)

K~p (membre distingit de l'e.k.)

gemm dijo...

ñeñeñeñe... no han sortit bé els links. és igual, poses banc solidari a google i són dels primers...

k~p, amb reduïdes capacitats informàtiques.(emebre distingit de l'e.k.

Anónimo dijo...

ACTIVITAT CULTURAL KOR!!!!!!
CHELSEA-BARÇA!!!

Anónimo dijo...

Intentaré estar present a la sortida; de moment conteu amb mi. Si passes res ja us havisaria.

Kuriaru -kastanya breu- (membre distingit de l'e.k.)

Anónimo dijo...

Pregunta intel·ligent:
Kuan us donem la inscripcio d Trobada d Kuaresma?
L'Home del Kuento

Unknown dijo...

Com que no ens veurem abans, ja ens la doneu el mateix dia de la trobada i tots contents ;-)
En principi veniu: Pere, Jordi, Uri, Alba, i ...?

Molta sort amb els exàmens!!!

Óscar

Anónimo dijo...

OK. axi doncs ja te la donarem , komençava a posarme neguitos veient k no responies em plantejva l a possibilitat k no aguessis rebut l'emilio oskar jeje.Weno veig k si. Merci pels anims, a vere si ens serveix de molt tot axo. Endavant.

gemm dijo...

me siento margi (me*** de globlas, grrr). Com va anar carnaval, per cerT?

Anónimo dijo...

Cert! Kom va anar el karnaval ? vai veure a ma germana i ella komenta k so va passar molt be i noseke... pro weno no se si es fiable pk klar fa el k sigui per fotrem la punyeta estan tot el dia a kasa jeje. Explikeu els representans de kor 3-4, explikeu .

Jordi

Anónimo dijo...

Iep!
Al final la Trobada de Quaresma s'ha anul·lat. Així també podreu estudiar millor.
S'està plantejant de fer-la un altre cap de setmana, encara no us podem dir quin, ja us avisarem. A veure si l'altre cap de setmana podem anar-hi tots!!! (o al menys la majoria de nosaltres)
Doncs res, molta sort als exàmens i molt esforç (per molta sort, si no t'esforces, els exàmens no s'aproven)
Isa