jueves, marzo 02, 2006

Important: La Trobada de Quaresma s'ha suspès!!!

Bona nit Cor Oberts
Finalment la Trobada de Quaresma ha estat aplaçada!!!!
Encara no sabem quan serà la data definitiva, però sí que sabem que aquest dissabte i diumenge no serà.
Esperem que això us ajudi a estudiar més i treure millor notes.
Que tingueu sort als exàmens!
Isa i Óscar

7 comentarios:

Anónimo dijo...

BOn dia! weno s'ha rebut la npoticia am konsternació, me enkarregat d'informar a tothom. Entre nosaltres kom a kor oberts sens a okudit proposar una data kom seria el dia 18 de març.De fet akell dia nosaltres tenim l'aktivitat am grumets per tant ens va superbé, anem la fem i ja ens i kedem, k sembla la proposta?

Jordi

Anónimo dijo...

Bueno, nosaltres a la coordinadora podem dir que aquell dia ens va bé a Sants per a fer la trobada, però no podem saber si a les altres escoles els va bé. De fet, crec ja d'avantmà (que culte aquesta paraula, tot i que no sé si s'escriu així, jeje) que a algunes Associacions no els va bé.
Ja us direm quin dia hem quedat amb els altres monitors que és possible per a tots fer la Trobada.
Bon cap de setmana!
Isa

Anónimo dijo...

avantmà...uala.... XD

No sé si serà gaire bo el cap de setmana, però gràcies pels ànims.... a veure si trobeu un dia més "decent" encara que a aquest pas ja serà Pasqua i no tindrà molt de sentit que diguem...vagi bé!

Gemma

Anónimo dijo...

Ostia avantmà! No se pk em sona a empatillada ( del pal les k ens fem als examens kuan no en tens ni warra) o a traduccio literal del espanyolet " antemano"......jejeje s'hauria de konsultar a algun savi k es idgues el k, o un diccionari jajaj!!

Jordi

Anónimo dijo...

L'aktivitat aket kap de setmana es el diumenge no? per mol k agi kambiat la trobada el kalendari seguiex pkom estaba preestalbert, korrekte?

Jordi

Unknown dijo...

Sí, Sí, Sí. L'activitat de cor obert serà diumenge a les 11 al cole.

Fins aviat!

Óscar

Anónimo dijo...

Doncs no senyors, avantmà és una traducció literal del castellà. Direm d'antuvi, de bell antuvi o a la bestreta, tot i que en aquest últim cas només si es tracta de diners.