viernes, marzo 31, 2006

La Trobada de Quaresma s'ha suspés ( reloaded )

Hola Cor Oberts!

Com suposo que ja sabeu la Trodaba de Quaresma s'ha suspés de nou. Per tant farem activitat els de Sants el diumenge pel matí. Quedem doncs diumenge a les 11 al cole pel carrer Vallespir. ok?

Fins aviat!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Eiiii!!!
Una cosa, aquest cap de setmana hi ha cor obert?

Alba

Anónimo dijo...

Hola Alba!
Acabo de llegir el teu comentari avui diumenge a la 1 del matí. Vam estar parlant amb el Pere i vam quedar amb ell que comentaria amb vosaltres si volieu fer cor obert. Vam tornar a parlar amb ell i vam decidir de no fer-ne, perquè semblava que ningú tenia la idea ferma de que hi haguès Cor Obert. Ho sento si volieu haver fet Cor Obert (a nosaltres també ens agrada trobar-nos sempre que poguem). De totes formes, ens veiem després de Setmana Santa, a veure si un dia podem ser força gent a Cor Obert i seguir fent coses xules, que últimament sembla que costa que coincidim tots.
Un petó
Isa

Anónimo dijo...

Hola companys!

Acabo d'arribar d'una revisio per lo de la lesió del genoll. Man comentat que es possible que el lligament creuat al final no estigui tan malmés perque el genoll el tinc força estable, pero la conya no acaba aqui! la part més " divertida" es k tink un fragment d'algo , diria k es kartilag, suelto en mig del genoll i mo an de treure per a que no em bloqueji del tot la articulació, axi k pasare per quirofan en els propers dies, mo treuran i de pasada miraran si el lligament esta trenkat del tot o k li a passat.

SAlut!
Jordi